Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
19. oktober 2019

Statsautoriseret? Nu også søgning på myndigheds-autorisering - DVRDB nyhedsbrev - sidst i november 2010 

Her er et sammendrag af de seneste nyheder om Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase:

- Statsautoriseret? Nu også søgning på myndigheds-autorisering
- Fakta, du måske ikke vidste om Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase - stedet for alle, der giver gode råd til andre virksomheder!


Statsautoriseret? Nu også søgning på myndigheds-autorisering

Søgesystemet på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase nu udvidet, så man også kan søge på de kunde-anbefalede rådgiveres myndigheds-autorisering. Det gør databasen helt unik.

For i det hele taget at kunne være med i Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase, skal rådgivervirksomhederne vise mindst én konkret kundeanbefaling på deres profilside. Hvis der eksisterer et autoriseringssystem fra myndighedernes side for rådgiverens branche, kan rådgiverne nu også angive den. F.eks. om man er en:
- Autoriseret arbejdsmiljørådgiver
- Registreret revisor
- Statsautoriseret revisor eller en
- Statsautoriseret translatør

Hvis du ønsker, at rådgiveren, du søger efter, skal være myndigheds-godkendt, kan du nu vælge denne "kompetence" før du søger. Det gør du i Myndigheds-autorisering kategorien nederst på siden Søg virksomhedsrådgiver.

En markering her går med i en eventuel "og"-søgning, men man kan også nøjes med en markering i autorisations-kompetencefeltet alene. Så får man f.eks. alle de statsautoriserede revisorer, der er i databasen.

Udvidelsen af søgesystemet gør altså, at man f.eks. kan søge efter en statsautoriseret revisor i Århus, der også kan rådgive om IT-drift og outsourcing. Hvis da der findes sådan en virksomhed og de har valgt at være med i databasen!

Få flere detaljer - klik her.


Vidste du i øvrigt...

- at vi lytter til brugernes og rådgivernes ønsker. Har du som bruger eller rådgiver et ønske om at få et nyt kompetenceområde eller en ny myndigheds-autorisering med, hører vi gerne om det. Send os en e-mail eller benyt vores generelle kontaktformular, som du finder ved at klikke her.

- at der er over 230 kompetenceområder grupperet i 13 hovedkategorier, man kan søge på. Se en samlet oversigt - klik her.

- at Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase er udviklet af virksomhedsrådgivere. Grundige analyser og et omfattende interviewarbejde i form af flere hundrede møder med ejere af og direktører for danske erhvervsvirksomheder samt samtaler med et bredt udsnit af virksomhedsrådgiverne på markedet ligger til grund for idéen om Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase. Hertil kommer den viden om de små og mellemstore virksomheders brug af - eller måske snarere manglende brug af - rådgivning, som flere erhvervsorganisationer har offentliggjort.

- at kun rådgivere med en aktiv profil har adgang til RådgiverUniverset med bl.a. rabatordninger på hoteller, kursuscentre, konferencefaciliteter, reklamegaver, profiltøj, vin, bilservice, alarmsikring, TV, lyd- og billedelektronik, computertilbehør, husholdningsapparater, små el-apparater og erhvervsbøger fra virksomheder som Dansikring, Nordisk Film Biografer og mange andre.


Med venlig hilsen

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
 - stedet for alle, der giver gode råd til andre virksomheder!