Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
02. juni 2020

Få dine events i vores kalender - Nye rabatordninger for rådgiverne - Nyt fra DVRDB 

Her er et sammendrag af de seneste nyheder om Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase:

- Aktivitetskalenderen –events relevante for virksomhedsrådgivere – få dine med!
- Vi bliver fortsat fundet af flere og flere – se eksempler
- 4 nye rabatordninger og leverandører i RådgiverUniverset
- Fakta, du måske ikke vidste om Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase


Få dine events med i vores aktivitetskalender

I Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase tilbyder vi en lang række ekstra fordele udelukkende til de virksomhedsrådgivere, der har en aktiv profilside hos os.

En af dem er aktivitetskalenderen, som indeholder en oversigt over messer, udstillinger, konferencer og andre events over hele Danmark, som er relevante for virksomhedsrådgivere. Fra kalenderen kan man klikke sig videre til flere oplysninger om de enkelte aktiviteter. Kalenderen opdateres løbende.

Står din virksomhed for arrangementer, der er relevante for virksomhedsrådgivere, kan du uden omkostninger få dem optaget i vores aktivitetskalender. Kalenderen er kun tilgængelig for virksomhedsrådgivere, der er logget ind. På denne måde sikrer du dig, at det er professionelle virksomhedsrådgivere, der ser din information.

Ønsker du at gøre brug af denne service, skal du anvende arrangement-skemaet, som du finder ved at klikke her.

NB Denne optagelsesservice er også åben for andre end virksomhedsrådgivere.


Vi bliver fortsat fundet af flere og flere

Her er de seneste eksempler på, hvilke konkrete søgesætninger, søgerne på de kendte internet-søgemaskiner har skrevet, hvorefter de har fundet Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase:
- chokolade butiksindretning
- iværksætter IT sikkerhed
- advokater i Værløse billeder
- miljølov overvågning
- Vækstfonden
- lønoverenskomster i landbrug
- bygningsforsikring jura Aalborg
- virksomhedsrådgiver
- forhandler søges

De har så klikket sig direkte videre til os. Godt at se at vores søgemaskinestrategi virker! Se mange flere eksempler ved at klikke på linket her.


Nye rabatordninger og leverandører i RådgiverUniverset

RådgiverUniverset er forbeholdt rådgivere, der har valgt at have en aktiv virksomhedsprofil på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase. RådgiverUniverset indeholder bl.a. en lang række rabatordninger og gode tilbud, der betyder en ekstra fordel for de rådgivere, der er ”medlem”.

De seneste, der er kommet med, er:
- Sportfordel.dk - rabat på TV, lyd- og billedelektronik, computertilbehør, husholdningsapparater, små
     el-apparater o.m.a.
- Forlaget Birmar - rabat på erhvervsbøger mv.
- Munkerupgaard - kursusejendom
- KALØVIG Center - kursuscenter

Plus vi kan byde på rabatordninger og gode tilbud på hoteller, kursuscentre, konferencefaciliteter, reklamegaver, profilbeklædning, vin, bilservice, alarmsikring o.m.a. fra virksomheder som Dansikring, Nordisk Film Biografer og mange andre.


Vidste du i øvrigt...

- at Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase fortsat er på side 1 på Google i selve søgeresultaterne, hvis man skriver ”virksomhedsrådgiver” i søgefeltet. Samt at der bliver klikket videre til os (NB senest afprøvet i skrivende stund d. 14/9-2010 kl. 17.00).

- at der er over 300 modtagere af vores nyhedsbrev. Du er velkommen til at sende det videre til andre og fortælle om os. De kan så selv tilmelde sig ved at klikke her.

- at Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase er på Twitter, hvor vi skriver om alle de ting, der sker i vores verden. Følg os på www.twitter.com/dvrdb

- at der er rigtig mange fordele ved at være rådgiver med en aktiv profil på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase. Læs om dem alle – klik her.