Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
16. juli 2020

Kom med i Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase – sådan gør du 

Opret din virksomhedsprofil så nemt som 1-2-3:
 

 Trin 1    Trin 2    Trin 3


Indhent en eller flere kundereferenceudtalelser 

  Opret dig som profil-ejer og læg alle dine oplysninger ind  

 
Betal - fra kun kr. 475,-

for et helt år

         
  Læs flere detaljer nedenfor

 

Indhent en eller flere kundereference-udtalelser

Kontakt en eller flere af de kunder, du arbejder med, og få en udtalelse fra ham eller hende om din virksomhed og dens virke. Husk at fortælle kunden, at udtalelsen skal bruges til at lægge ind på din virksomheds profilside på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase samt at hans/hendes navn og virksomhedsnavn også vil fremgå.

Det er som altid med kundereferencer vigtigt at få tilladelse – måske kan du samtidig få tilladelse til at bruge udtalelsen på jeres egen web-site eller f.eks. i en brochure.

Husk også at fortælle, at Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase skal kunne anvende udtalelsen i anonymiseret form (d.v.s. i en form, hvor virksomhedsnavne og personnavne er udeladt) i markedsføringen af brug af virksomhedsrådgivere generelt.


Log ind og læg alle dine oplysninger ind

Første gang du skal lægge oplysninger ind i Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase, skal du oprette dig selv som ny profil-ejer. Gå ind under Opret dig som ny profil-ejer og følg vejledningen på skærmen. Du skal bl.a. angive dit navn, din e-mail adresse og dit firmanavn. E-mail-adressen anvender Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase til at sende informationer til dig, f.eks. fakturaer, serviceinformationer og nyheder. E-mail adressen anvendes også hvis du har glemt dit password.

Når du er blevet oprettet som profilejer kan du oprette en profilside og lægge alle dine oplysninger ind. Vi skal bruge firmanavn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, web-adresse, generel e-mail adresse og den kontaktperson, der skal vises på profilsiden, med fornavn, evt. mellemnavn og efternavn samt evt. titel. Systemet fylder selv nogle af felterne ud med dine profilejer-oplysninger. Du kan så redigere efter behov.

Du skal også indtaste din virksomheds CVR-nummer og antal ansatte, det sidste kommer dog ikke med på profilsiden.

Til selve virksomhedsprofilen er der et stort tekstfelt. Så kan du selv vælge, hvad og hvor meget du vil skrive her. Men det er en god idé at have forberedt teksten i forvejen, så du er sikker på, at det er det helt rigtige, man kan læse om din virksomhed. Du har sikkert allerede et godt udgangspunkt i de oplysninger, der er på din virksomheds egen hjemmeside.

Indlægning af kompetencer foregår ved at udvælge de områder, din virksomhed arbejder inden for. Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase opererer med over 230 forskellige kompetenceområder i 13 hovedkategorier. Vi vil derfor foreslå, at du kigger valgmulighederne grundigt igennem før du vælger. På den måde er du sikker på, at du kommer med, hvis der udføres en søgning efter netop dit kompetenceområde. Du kan se en komplet oversigt over de kompetenceområder, der kan søges på, og som du derfor kan vælge, ved at klikke her.

Endelig skal du lægge en eller flere referencekundeudtalelser ind. Du skal indtaste virksomhedsnavn, kontaktpersonnavn med fornavnog efternavn , evt. mellemnavn og titel samt kundens udtalelse. Feltet til udtalelsen giver plads til selv meget lange kundereferenceudtalelser.

I forløbet bliver du også spurgt om du ønsker at få din virksomheds logo vist. Hvis du ønsker det, skal du have en logo-fil klar til upload til Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase.

Som profilejer kan du oprette mange virksomhedsprofiler. Det kan være nyttigt, hvis du f.eks. lægger profiler ind for flere afdelinger eller filialer eller administrerer flere firmaer. Hver profil skal så have sin egen kundereferenceudtalelse og sine egne stamdata mv.


Betal et minimalt beløb

Da Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase ikke er finansieret af en stor mængde forstyrrende reklamer, koster det et mindre beløb pr. år at være med. Du kan se de aktuelle priser her.

Du kan (om kort tid) betale med dankort ved oprettelsen af din virksomhedsprofil eller du kan få tilsendt en faktura på e-mail. Din virksomhedsprofil bliver aktiveret, når vi har registreret betalingen. Så hvis du betaler med dankort, bliver din virksomhedsprofil aktiveret med det samme.

Har du oprettet flere virksomhedsprofiler i samme ombæring, kan du betale samlet. Fakturaen vil i det tilfælde være med det samlede beløb og afspejle de enkelte profil-oprettelser.