Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
19. oktober 2019

Bliv leverandør til virksomhedsrådgiverne 

Virksomhedsrådgivere og rådgivningsvirksomheder er en attraktiv, købedygtig målgruppe. Arbejder din virksomhed med varer eller services, der er relevant for dem, kan du sikkert have glæde af at blive leverandør på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase.

Det kræver, at jeres produkt eller serviceydelse tilbydes med en ekstra fordel for virksomhedsrådgiverne. Her er nogle tænkte eksempler:

Tilbuddet til rådgivervirksomhederne kan altså være rabatter, ekstra ydelser, tids- eller mængdebestemte tilbud eller noget helt andet. Kun fantasien (og lovgivningen) sætter grænserne.

Tilbuddene vises i RådgiverUniverset. Det er et lukket område og kan således kun ses af virksomhedsrådgivere, der er logget ind og som har en aktiv virksomhedsprofil. Læs mere om RådgiverUniverset her.

Du får:

  • En profilside på skærmen, ca. 20 cm bred (som den sorte ramme her) og min. 16 cm høj med f.eks. beskrivelse af jeres tilbud, hvordan tilbuddet udnyttes, lidt om dit firma, logo, repræsentative billeder og link til jeres web
  • En linie i listen over tilbud
  • Visning udelukkende for rådgivere i RådgiverUniverset

Vi sætter det hele op for dig, vi tilpasser teksten til dit tilbud og vi giver dig en indbydende side.

Der er også mulighed for ekstra profilering f.eks. med sidebannere, som kun ses i RådgiverUniverset.

Prisen for at blive oprettet som leverandør på Dansk Virksomhedsrådgiver- database er afhængig af den profilering, du ønsker. Kontakt os for at høre mere om priser og om dine muligheder for at blive leverandør. Kontaktoplysningerne finder du her.

Eksempel på leverandør-profilside i 25% størrelse

Leverandør-profilside
Eksempel i 25% størrelse

Du kan også anvende vores leverandør-skema. Klik her.

Du kan naturligvis sagtens være både leverandør og rådgivningsvirksomhed samtidig.