Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
19. oktober 2019

Konceptet for Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase  

Konceptet for Dansk Virksomhedsdatabase består af 3 dele:

Bredt og detaljeret søgesystem

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase er et værktøj, hvor man på en let, ensartet måde kan søge efter professionelle virksomhedsrådgivere, uanset om der er tale om advokater, revisorer, reklamebureauer, IT-rådgivere, Human Resource virksomheder, managementkonsulenter, designere eller andre, der i arbejder med virksomhedsrådgivning.

Databasen har over 230 kompetence-områder grupperet i 13 hovedkategorier i søgesystemet. Alligevel er den utroligt enkel at anvende. Gå ind på søgesiden - klik på en eller flere af hovedkategorierne – det åbner op for kompetencerne - markér en eller flere kompetencer – begræns eventuelt til et postnummer-interval eller et enkelt postnummer – tryk Søg.

Læs mere i den udvidede søgevejledningklik her.

Professionelle virksomheder

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase fokuserer på professionelle rådgivningsvirksomheder og ikke kun på enkeltpersoner.

På hver rådgivningsvirksomheds profilside finder man bl.a. alle de kompetenceområder, virksomheden arbejder inden for, en beskrivende virksomhedsprofil, virksomhedens CVR nummer, et link til virksomhedens egen web-site og virksomhedens kontaktoplysninger.

Alle databasens rådgivervirksomheder er hver især anbefalet af deres kunder. På deres profilside kan man se mindst én udtalelse fra en navngiven kunde. Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase mener, det er den højeste grad af anbefaling, man kan opnå.

Ekstra fordele for rådgivere

Ud over de mange muligheder, der ligger i at have oprettet en virksomhedsrådgiverprofil på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase og dermed kunne søges frem af andre, er der mange flere fordele at hente. De fleste er inden for det, vi kalder RådgiverUniverset.

RådgiverUniverset er et lukket område, som kun kan ses af virksomhedsrådgivere, der er logget ind og som har en aktiv virksomhedsprofil. I RådgiverUniverset har man bl.a. adgang til:

Læs meget mere her.