Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase

- også fokus på virksomhedsrådgiverne

 

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase – meget mere end en søgemulighed 

Print

At få sin profil som rådgivningsvirksomhed med i Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase åbner op for en lang række fordele.

Først og fremmest at ejere, direktører og medarbejdere i virksomheder, der søger efter en virksomhedsrådgiver med netop jeres kompetencer, let kan finde din virksomhed - uanset hvilken form for virksomhedsrådgivning, I arbejder med.

Men der er meget mere. Når din virksomhed har fået en aktiv profil i Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase, har du adgang til hele RådgiverUniverset, som du kan læse meget mere om her.

At komme med i Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase er så nemt som 1-2-3:

1. Indhent en eller flere kundereferenceudtalelser

2. Log ind og læg alle dine oplysninger ind

3. Betal et minimalt beløb


Læs meget mere om, hvordan du kommer med, her
.

Husk også at læse vores Forretningsbetingelser.

Når du er klar til at oprette dig som bruger og begynde at lægge din virksomhedsprofil ind, skal du starte med Ny profil-ejer og følge vejledningen på skærmen. Klik her.

Har du behov for hjælp undervejs, er der mange beskrivelser på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase, der kan hjælpe dig. Du kan også gå til Ofte stillede spørgsmål, hvor vi har samlet en række af de mest almindelige spørgsmål, der omhandler Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase og brugen af databasen. Endelig har du mulighed for at kontakte os for hjælp og support, det finder du mere om her.

Genveje og hjælp

Sådan bliver du oprettet som profil-ejer - se vejledningen

Opret dig som profil-ejer

Forretningsbetingelser

Log ind - profil-ejer

Ekstra fordele kun for rådgivere

RådgiverUniverset indeholder bl.a. informationsartikler og en kalen-der over aktiviteter, der er rele-vante for virksomhedsrådgivere. Plus en lang række rabatordninger og gode tilbud på varer og servi-ces.

I RådgiverForum har du mulighed for at omtale dine eller dine kun-ders ledige stillinger, opgaver og projek-ter, foredrag, varer, der købes eller sælges, samt dine holdninger og meninger om aktu-elle emner.

Læs meget mere her

Giv os et citat
og vær med i vores markedsføring

Få din virksomhed nævnt på forsi-den af Dansk Virksomhedsrådgi-verdatabase. Giv os et citat, som passer i vores markedsførings-strategi, så kvitterer vi med en hel dags visning – helt gratis.

Læs mere her.