Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
18. august 2019

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase – Ofte stillede spørgsmål 


Har du behov for hjælp undervejs, er der mange beskrivelser på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase, der kan hjælpe dig. Alligevel er der måske dukket spørgsmål op, du ikke har fået besvaret andre steder. Her er svar på en række ofte stilllede spørgsmål.

Søgning

Sp.: Kan man søge på flere kompetencer samtidigt.
Sv.: Ja, man kan søge på både èt eller flere kompetenceområder under den samme eller forskellige hovedkategorier ved at markere den ønskede kompetence. Markerer man flere kompetencer, udfører systemet en ”og” søgning, d.v.s. du finder frem til de rådgivningsvirksomheder, som arbejder både inden for ”kompetence 1” og ”kompetence 2”. Det giver typisk et mindre antal virksomheder i søgeresultatet end hvis du kun søger på den ene af kompetencerne. 

Sp.: Kan man søge på flere postnummer-intervaller samtidigt.
Sv.: Man kan søge på ét enkelt postnummer eller ét postnummer-interval på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase. Skal man bruge rådgivere i flere enkelte postdistrikter eller i flere postnummerintervaller, må man søge ad flere omgange. 

Sp.: Jeg kan ikke huske postnummeret for det postdistrikt, jeg vil søge i. Hvad gør jeg?.
Sv.: I Dansk Virksomhedsrådgiverdatabases postdistrikt-oversigt er alle postdistrikter med tilhørende postnummer angivet i alfabetisk rækkefølge. Klik her for at komme til oversigten.