Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase

- udviklet på baggrund af virksomheders behov

 

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase - virksomhedsprofil 

Print

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase har som mål at være Danmarks førende oversigt over professionelle virksomheder, som i bred forstand rådgiver andre virksomheder. Med et enkelt og alligevel markedets mest omfattende og mest dybdegående søgesystem skal det være let at finde den rigtige rådgivervirksomhed til opgaven.

Alle databasens rådgivervirksomheder skal hver især være anbefalet af deres kunder. På deres profilside i databasen kan man se mindst én udtalelse fra en navngiven kunde. Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase mener, det er den højeste grad af anbefaling, man kan opnå.

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase er udviklet af virksomhedsrådgivere. Udgangspunktet er en omfattende viden om hvordan virksomhedsrådgivere og virksomheder i almindelighed arbejder, hvad de har behov for, hvordan de søger efter hjælp udefra og hvordan dette behov kan løses.


Baggrund for Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase er oprettet på den samme baggrund som Økonomi- og Erhvervsministeriet arbejder ud fra, når det gælder virksomhedsrådgivning. Erhvervs- og Byggestyrelsen formulerer tesen således: ”Nye virksomheder, der anvender rådgivning, vokser mere end andre virksomheder”. De har brugt baggrunden til at etablere Væksthusene og til at tilskynde til at bruge privat rådgivning.

Hertil kommer undersøgelser om de små og mellemstore virksomheders forhold til rådgivning, som blev præsenteret  af organisationen Dansk Erhverv på et seminar om brug af privat rådgivning, som blev afholdt i Væksthus Hovedstadsregionen den 4. september 2009.

I denne undersøgelse blev der bl.a. nævnt at de små og mellemstore virksomheder (SMV’er) havde svært ved at finde frem til de rådgivere, de kunne stole på, som havde den specialviden, de havde behov for og som virkelig kunne hjælpe i praksis, ikke bare i teorien. Og så havde virksomhedslederen generelt ikke tid til at finde frem til en rådgiver, han/hun skulle jo klare alle de ledelsesmæssige opgaver i virksomheden. Det blev i præsentationen kaldt ”360 grader lederen”.

Der hersker derfor en udpræget ”gør-det-selv” mentalitet, en manglende viden om værdi og effekten af brug af eksterne rådgivere og ofte ligefrem en skepsis over for brugen af dem. Dansk Erhverv stillede derfor spørgsmålene ”Kan man opdrage til at købe mere rådgivning?” og ”Kan man give smag for ekstern bistand gennem offentlig rådgivning?”.

Svaret er et ”Ja, til dels” på begge spørgsmål. Men det løser ikke virksomhedernes centrale spørgsmål, nemlig ”Hvordan finder jeg hurtigt en rådgiver, der kan give praktisk og anvendelig hjælp til min konkrete problemstilling her og nu? Og ”Kan jeg nu stole på den rådgiver, jeg finder frem til?”

Det får man med Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase.

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase er blevet til efter grundige analyser og et omfattende interviewarbejde. Flere hundrede møder med ejere af og direktører for danske erhvervsvirksomheder samt samtaler med et bredt udsnit af virksomhedsrådgiverne på markedet ligger til grund for det valide idégrundlag og beslutningen om at etablere Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase. Ud fra alle møderne og alle samtalerne kom vi nemlig til den samme konklusion: Der mangler et værktøj, et nemt og praktisk anvendeligt hjælpemiddel til hurtigt og let at finde frem til professionelle, troværdige rådgivere.

Det kan man med Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase.Dansk Iværksætter Forening Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase er medlem af Dansk Iværksætter Forening

 

Genveje

Søg virksomhedsrådgiver

Opret dig som profil-ejer

Virksomhedsrådgiver log ind

Brug for en udskrift? Klik på

Print-ikon
print-ikonen i øverste højre hjørne af rammen. Så får du en ud-skrifts-venlig udgave af siden.

Få vores nyhedsbrev

Med jævne mellemrum sender et nyhedsbrev ud på e-mail, hvor vi informerer vi om de seneste tiltag, f.eks. nye funktioner, nye kompe-tenceområder, der kan søges på o.l.

Kom med - læs mere her.