Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
02. juni 2020

Mød os i Fredensborg - Er det jeres kompetencer, der søges efter - Vi mangler kursuscentre - nyhedsbrev januar 2011 

Her er et sammendrag af de seneste nyheder om Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase:

- Mød os i Fredensborg på torsdag
- Er det jeres kompetencer, vi har søgerne til?
- Vi mangler kursus- og konferencecentre o.l.
- Vores aktivitetskalender - få dine events for virksomhedsrådgivere med!
- Fakta, du måske ikke vidste om Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase - stedet for alle, der giver gode råd til andre virksomheder.


Mød os i Fredensborg

På et aftenmøde, som Fredensborg Erhvervsforening har arrangeret, er temaet ”Revision og Rådgivning - Do's & Don’ts!”.

Et af indlæggene er en kort præsentation af Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase. Vi gennemgår baggrunden for databasen, fortæller generelt om konceptet og kommer ind på de fordele, der er ved systemet - både for de firmaer, der søger en virksomhedsrådgiver samt de virksomheder, hvis "produkt" er virksomhedsrådgivning.

Mødet afholdes torsdag den 20. januar 2011 - læs mere - klik her.


Er det jeres kompetencer, vi har søgerne til?

På nettet bliver vi bliver fortsat fundet af flere og flere. Måske er det jeres kompetencer, søgerne i virkeligheden leder efter. Det kan du bedst selv vurdere, når du ser nogle af de seneste eksempler på, hvilke konkrete søgesætninger, søgerne på de kendte internet-søgemaskiner har skrevet:
- advokater byggeret
- virksomhedsrådgiver Nykøbing Mors
- indledning til nyhedsbrev
- jurist Esbjerg
- APV skema reklamebureauer
- ESDH system Hinnerup kommune
- leverandør skema
- virksomhedsrådgivning
- advokat lån Lolland
- Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
- headhunter Gentofte
- skema til telefonsalg

I deres søgeresultat er Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase kommet frem. Søgerne har så klikket videre til os og det har vores interne statistiksystem opfanget. Se mange flere eksempler ved at klikke på linket her.


Vi mangler kursus- og konferencecentre

Kursus- og konferencecentre, hoteller og andre møde- og overnatningsfaciliteter kan i sagens natur ikke flyttes! Vi arbejder derfor på at dække hele Danmark med steder, hvor de rådgivningsvirksomheder, der vælger at have en aktiv profil på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase kan få et godt tilbud på møde- og/eller overnatningsfaciliteter.

I øjeblikket er vi på udkig efter steder i Københavnsområdet, Nordsjælland, Vestsjælland, Odense-området, Sønderjylland, Esbjerg-området, Århus-området og Nordjylland.

Læs meget mere om at være en sådan leverandør - klik her.

Du er velkommen til at sende denne mail videre til andre, der kunne være interesseret.


Vores aktivitetskalender - få dine events med

I Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase tilbyder vi en lang række fordele for de virksomhedsrådgivere, der har en aktiv profilside hos os.

En af dem er aktivitetskalenderen, som indeholder en oversigt over messer, udstillinger, konferencer og andre events over hele Danmark, som er relevante for virksomhedsrådgivere. Fra kalenderen kan man klikke sig videre til flere oplysninger om de enkelte aktiviteter. Kalenderen opdateres løbende.

Står din virksomhed for arrangementer, der er relevante for virksomhedsrådgivere, kan du uden omkostninger få dem optaget i kalenderen. Kalenderen er kun tilgængelig for virksomhedsrådgivere, der er logget ind. På denne måde sikrer du dig, at det er professionelle virksomhedsrådgivere, der ser din information.

Hvis du gerne vil bruge denne service, kan du anvende arrangement-skemaet, som du finder ved at klikke her.

NB Denne service er også åben for andre end virksomhedsrådgivere.


Vidste du i øvrigt...

- at der nu er over 470 modtagere af vores nyhedsbrev og over 70 yderligere, der følger os på Twitter.

- at kun virksomhedsrådgivere med en aktiv profil hos os har adgang til RådgiverUniverset med bl.a. rabatordninger på hoteller, kursuscentre, konferencefaciliteter, reklamegaver, profiltøj, vin, bilservice, alarmsikring, TV, lyd- og billedelektronik, computertilbehør, husholdningsapparater, små el-apparater og erhvervsbøger fra virksomheder som Dansikring, Nordisk Film Biografer og mange andre.

- at der er mange flere fordele ved at være rådgiver med en aktiv profil på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase. Læs om dem alle - klik her.

- at prisen for en optagelse som rådgiver i Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase har tjent sig ind mange gange hvis man udnytter bare nogle af tilbuddene og rabatordningerne i RådgiverUniverset.
 

 
Med venlig hilsen

Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase
- stedet for alle, der giver gode råd til andre virksomheder.